Βραδινή έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με εντυπωσιακό little black dress

Βραδινή έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με εντυπωσιακό little black dress

Νυχτοπερπατήματα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της δημόσια εμφάνιση. Η γνωστή παρουσιάστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, με το πιο πρόσφατο νυχτερινό της πέρασμα να κάνει πάταγο.

Εμφάνιση με little black dress

Στην τελευταία της έξοδο, η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα εντυπωσιακό little black dress, το οποίο αγκάλιαζε άψογα τη σιλουέτα της. Ένα κλασικό ρούχο που δεν παύει ποτέ να είναι στη μόδα, το μαύρο φόρεμα αποτελεί την τέλεια επιλογή για μια κομψή βραδινή εμφάνιση.

Αστραφτερή τσάντα

Για να ολοκληρώσει το look της, η Κωνσταντίνα πρόσθεσε μια αστραφτερή τσάντα, η οποία έδινε την απαραίτητη λάμψη στην εμφάνισή της. Οι απλές και κομψές γραμμές της τσάντας ταιριάξαν άψογα με το μαύρο φόρεμα.

Η παρουσιάστρια πέρασε μία όμορφη βραδιά με φίλους και συνεργάτες, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Οι φωτογράφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να την απαθανατίσουν με αυτήν την εμφάνιση, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι παραμένει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της δημοσιότητας.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image