Οικογενειακές στιγμές στην παραλία για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή

Οικογενειακές στιγμές στην παραλία για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο σύζυγός της, Μάνος Νιφλής, αποφάσισαν να περάσουν μια όμορφη ημέρα στην παραλία μαζί με τον μικρό τους γιο. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν την οικογένεια να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ ο μικρός δείχνει ενθουσιασμένος με τα παιχνίδια στην άμμο.

Χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια

Η Ελισάβετ και ο Μάνος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι και χαλαροί, αφιερώνοντας χρόνο στον γιο τους και απολαμβάνοντας την παρέα ο ένας του άλλου. Η αγάπη και η ζεστασιά που εκπέμπουν οι φωτογραφίες είναι εμφανής, κάνοντας τους θαυμαστές να αναγνωρίζουν τον σημαντικό ρόλο της οικογένειας στη ζωή του ζεύγους.

Οικογενειακές στιγμές στα social media

Οι αναρτήσεις στα social media της Ελισάβετ Μουτάφη και του Μάνου Νιφλή προκάλεσαν θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους και ακολούθους τους, οι οποίοι δεν δίστασαν να τους ευχηθούν καλό καλοκαίρι και να εκφράσουν την αγάπη τους για την οικογένεια. Κάθε ανάρτηση γεμίζει με ευχές και θετικά σχόλια, δείχνοντας την υποστήριξη και την αγάπη του κοινού.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image