Έλενα Τσαγκρινού και DJ Stephan - Νέο κεφάλαιο στη ζωή τους - Μετακόμισαν λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς

Έλενα Τσαγκρινού και DJ Stephan - Νέο κεφάλαιο στη ζωή τους - Μετακόμισαν λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της διανύει η Έλενα Τσαγκρινού, καθώς ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί, το οποίο θα είναι το αποτέλεσμα του αγάπης της με τον σύντροφό της, DJ Stephan. Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε πρόσφατα ότι λίγο πριν την άφιξη της κόρης τους, αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι.

"Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη. Υπήρξε πολύς καιρός που το κρατούσαμε κρυφό, και πιστεύω ότι είναι το καλύτερο όσον αφορά το timing. Ήρθε όμως η στιγμή που απλά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε άλλο. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο από τη μετακόμισή τους στο νέο άνετο σπίτι, όπου το κυρίαρχο στοιχείο στον εξωτερικό χώρο είναι μια πανέμορφη πισίνα. "Ευχαριστώ τη μαμά μου, τη μαμά του Κώστα, και τον Κώστα που έκαναν αυτό το όνειρο πραγματικότητα! Νέο σπίτι! Νέα ζωή! Νέα αρχή", σχολίασε η Έλενα Τσαγκρινού.

Δείτε το βίντεο

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image