Σκιά στις πρόβες για Ραπουνζέλ | Αναβάλλεται η πρεμιέρα, αβέβαιο το μέλλον του Άρη Μακρή

Σκιά στις πρόβες για Ραπουνζέλ | Αναβάλλεται η πρεμιέρα, αβέβαιο το μέλλον του Άρη Μακρή

Σύνεφα καλύπτουν την παραγωγή "Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια" λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα. Η παράσταση, που θα ανέβαινε στο θέατρο Πειραιώς 131, αναβάλλεται, ενώ αβέβαιο παραμένει το μέλλον του ηθοποιού Άρη Μακρή στο θίασο. Ο Μακρής βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από φήμες που τον ήθελαν να εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της ηθοποιού Άννας Μαρίας Βέλλη από πρώην σύντροφό της. Ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες με μακροσκελή ανάρτηση στα social media.

Ωστόσο, οι εξελίξεις φαίνεται να επηρεάζουν επαγγελματικά τον ηθοποιό. Εκτός από την αναβολή της πρεμιέρας, ο Μακρής απουσίαζε από την προγραμματισμένη πρόβα της παράστασης. Η σκηνοθέτρια Γιούλη Ηλιοπούλου, αν και δήλωσε άγνοια για την ανάρτηση του Μακρή, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αντικατάστασής του. "Θα δούμε στην πορεία", τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image