Εριέττα Κούρκουλου: Έγκυος ξανά στα 31 της

Εριέττα Κούρκουλου: Έγκυος ξανά στα 31 της

Η Εριέττα Κούρκουλου, η γνωστή επιχειρηματίας και κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, έκανε μια σημαντική ανακοίνωση με αφορμή τα 31α γενέθλιά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η Εριέττα μοιράστηκε με τους ακολούθους της ότι είναι έγκυος ξανά, γεμίζοντας χαρά και ευτυχία τους θαυμαστές της.

Μια ευτυχισμένη στιγμή για την οικογένεια

Οι ευχές κατέκλυσαν τις αναρτήσεις της, με πλήθος κόσμου να της εύχεται ένα υγιές και ευτυχισμένο μωρό. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Εριέττα μοιράζεται τη χαρά της μητρότητας με το κοινό, καθώς αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της.

Η σημαντική συνεισφορά της Εριέττας Κούρκουλου στη φιλανθρωπία

Η Εριέττα Κούρκουλου είναι γνωστή όχι μόνο για την επιχειρηματική της δράση, αλλά και για τη βαθιά αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικές δράσεις. Τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος του χρόνου της στην υποστήριξη ευπαθών ομάδων και στην προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

Οι νέοι στόχοι για το μέλλον

Πέρα από την οικογενειακή της ζωή, η Εριέττα συνεχίζει να θέτει υψηλούς στόχους στον επαγγελματικό και φιλανθρωπικό τομέα. Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της προσθέτει ακόμα μία όμορφη σελίδα στην ήδη πλούσια και πολύπλευρη ζωή της. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image