Τάνια Μπρεάζου και Γιώργος Αμούτζας: Απίστευτη χημεία στη συνεργασία τους

Τάνια Μπρεάζου και Γιώργος Αμούτζας: Απίστευτη χημεία στη συνεργασία τους

Η Τάνια Μπρεάζου μιλά για την συνεργασία της με τον Γιώργο Αμούτζα και τονίζει ότι υπήρχε απίστευτη χημεία μεταξύ τους. Η συνεργασία αυτών των δύο ταλαντούχων καλλιτεχνών ξεχωρίζει τόσο για την επαγγελματική τους αφοσίωση όσο και για τη φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει.

Η αμοιβαία εκτίμηση

Η Τάνια αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν υπήρχε μια ιδιαίτερη σύνδεση που τους βοήθησε να δημιουργήσουν μοναδικές στιγμές στη σκηνή. Η συνεργασία τους ήταν άρτια γιατί και οι δύο έβλεπαν τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και μοιράζονταν κοινά καλλιτεχνικά οράματα.

Η κοινή καλλιτεχνική πορεία

Κατά τη διάρκεια των κοινών τους projects, η χημεία μεταξύ τους ήταν εμφανής τόσο στο κοινό όσο και στους συνεργάτες τους. Η Τάνια Μπρεάζου τονίζει ότι η συνεργασία με έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Αμούτζα είναι κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image