Αννίτα Πάνια | Το κοινό αποχώρησε από το πλατό

Αννίτα Πάνια | Το κοινό αποχώρησε από το πλατό

Αμήχανο στιγμιόβιο βίωσε η Αννίτα Πάνια στο μεσημεριανό show "Next Please" την Κυριακή, όταν το παρευρισκόμενο κοινό αποχώρησε ομαδικά από το πλατό. Η αιτία; Η παρουσιάστρια, βυθισμένη σε συζήτηση με τους παίκτες, άργησε να προχωρήσει στις ερωτήσεις του παιχνιδιού, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους θεατές.

«Τώρα μας τη σπάνε αυτοί (το κοινό), κατάλαβες; Ότι μιλάμε πολύ και δεν πήγαμε στις ερωτήσεις. Τι έφαγες σήμερα, φίλε», είπε αρχικά χαριτολογώντας η Αννίτα Πάνια. Εκείνη τη στιγμή ως… ένδειξη διαμαρτυρίας το παρευρισκόμενο κοινό σηκώθηκε μαζικά και αποχώρησε από το πλατό.

«Ότι φεύγει το κοινό; Φύγανε; Γιατί; Επειδή μιλάγαμε εμείς; Στραβώσανε; Ααα ότι έχουν έρθει για τηλεπαιχνίδι… και θα μείνουμε μόνοι μας;», παρατήρησε η παρουσιάστρια έκπληκτη.

«Παιδιά, μια χαρά δεν είμαστε μόνοι μας; Κάνω λάθος; Ελάτε μέσα! Ελάτε μέσα, ξινιόλες!», είπε η Αννίτα Πάνια στη συνέχεια, καλώντας το κοινό να επιστρέψει.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image