Ο Κασσελάκης υποδέχτηκε τον Λιάγκα στο αρχοντικό του στις Σπέτσες

Ο Κασσελάκης υποδέχτηκε τον Λιάγκα στο αρχοντικό του στις Σπέτσες

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ξενάγησε τον Γιώργο Λιάγκα στο εξοχικό του στις Σπέτσες. Η κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" μπήκε στο εντυπωσιακό αρχοντικό, του πολιτικού ηγέτη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κ. Κασσελάκης μίλησε για την αγάπη του για το νησί, τις οικογενειακές του αναμνήσεις από το σπίτι, και φυσικά για την πολιτική επικαιρότητα.

«Το σπίτι αυτό το πήραν οι γονείς μου όταν ήμουν 7 μηνών», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης υποδεχόμενος τον παρουσιαστή στο σπίτι του. Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για στερεότυπο και προκατάληψη «ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle. Δεν κρύβομαι αλλά δεν είμαι εγώ που είπα ελάτε κ. Ευαγγελάτε να πάρετε φωτό από το σπίτι μου», ανέφερε.

«Γιατί ανοίγεις το σπίτι;», τον ρώτησε ο παρουσιαστής. «Να διεκδικήσουμε διαφάνεια και από τους άλλους πολιτικούς», απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Λες για τον Μητσοτάκη τα περί τζακιού. Τι σημασία έχει αν είναι ικανός; Γιατί το τζάκι να είναι κακό;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Το τζάκι είναι κακό όταν συνδυάζεται με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης που είναι χαρακτηριστικό του κ. Μητσοτάκη», απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Τα παπούτσια της ΝΔ τα ζήλεψες;», ρώτησε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας. «Δεν έχω ανάγκη παπούτσια. Είμαι χαλαρός. Και πολύ δουλεύω και καλά περνάω», ήταν η απάντηση Κασσελάκη.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image