Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Ήταν στενάχωρος, είχε κλείσει ο κύκλος»

Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια – «Ήταν στενάχωρος, είχε κλείσει ο κύκλος»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν καλεσμένος στο Κοσμοράδιο, όπου συζήτησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο οικοδεσπότης, Τάσος Ριζόπουλος, τον ρώτησε πώς καταφέρνει να διατηρεί καλές σχέσεις με την πρώην του σύντροφο.

«Μυστικό συγκεκριμένο δεν υπάρχει. Ο λόγος είναι ότι αυτά τα χρόνια πέρασαν πολύ όμορφα χωρίς κόντρες, διαξιφισμούς, χωρίς σοβαρές διαφωνίες. Πάντα σε μία σχέση υπάρχουν και οι καβγάδες αλλιώς τι είναι; Αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που έμενε ήταν ένας σημαντικός, δυνατός δεσμός», είπε αρχικά  ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Ήταν στενάχωρος ο χωρισμός και για τους δύο αλλά ήταν απαραίτητο. Είχε κλείσει ο κύκλος. Αλλά γιατί να είσαι στα μαχαίρια με έναν άνθρωπο που είσαι τόσο χρόνια μαζί και έχεις τόσο ωραία πράγματα να θυμάσαι;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image