Ο Σάκης Ρουβάς σε διαφημιστική καμπάνια κέντρου αισθητικής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Σάκης Ρουβάς σε διαφημιστική καμπάνια κέντρου αισθητικής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην εκπομπή "Πρωινό", ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να πρωταγωνιστεί σε διαφημιστική καμπάνια κέντρου αισθητικής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χωρίς όμως την συγκατάθεσή του.

Στο επίμαχο φυλλάδιο, η φωτογραφία του δημοφιλούς τραγουδιστή εμφανίζεται αντεστραμμένη και με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, προκαλώντας ερωτήματα για το αν και πώς χρησιμοποιήθηκε η εικόνα του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ρουβάς δεν θα είχε δώσει την άδειά του για την προβολή του σε μια τέτοια διαφήμιση, υποθέτοντας ότι μάλλον θα έμαθε για την ύπαρξή της μέσα από την εκπομπή.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από τον Σάκη Ρουβά ή το περιβάλλον του σχετικά με την υπόθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση της εικόνας κάποιου χωρίς την συγκατάθεσή του για εμπορικούς σκοπούς, ενδέχεται να συνιστά παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Παραμένει λοιπόν άγνωστο ποιος ευθύνεται για την δημιουργία και διανομή του εν λόγω φυλλαδίου, καθώς και αν και ποιες ενέργειες θα ακολουθήσουν.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image