Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου

Αντρέας Γεωργίου και Σιμώνη Χριστοδούλου: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του γάμου

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου και η αγαπημένη του Σιμώνη Χριστοδούλου ανακοίνωσαν με χαρά την επερχόμενη ημερομηνία του γάμου τους. Η είδηση αυτή έρχεται μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας και αναμονής, και οι δύο τους είναι ενθουσιασμένοι να μοιραστούν αυτή τη σημαντική στιγμή με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Ημερομηνία και τόπος

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου 2023. Η τελετή θα λάβει χώρα σε έναν όμορφο εξωτερικό χώρο στην ιστορική πόλη της Λεμεσού, προσφέροντας μια μαγευτική θέα και ρομαντικό περιβάλλον στους καλεσμένους τους.

Προετοιμασίες

Οι προετοιμασίες για τον γάμο είναι σε πλήρη εξέλιξη και το ζευγάρι φροντίζει κάθε λεπτομέρεια για να εξασφαλίσει ότι η μεγάλη τους μέρα θα είναι όσο το δυνατόν πιο ξεχωριστή. Συγγενείς και φίλοι συμμετέχουν ενεργά στις προετοιμασίες, συμβάλλοντας στον σχεδιασμό και την οργάνωση της τελετής και της δεξίωσης.

Τα social media του ζευγαριού έχουν πλημμυρίσει από ευχές και θερμά μηνύματα στήριξης από fans και φίλους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image