Η Γιας Νίζετιχ σχολίασε ανάρτηση του Τσερέλα με την Οικονομάκου

Η Γιας Νίζετιχ σχολίασε ανάρτηση του Τσερέλα με την Οικονομάκου

Στο επίκεντρο βρέθηκε η γνωστή αθλήτρια του βόλεϊ, Γιας Νίζετιχ, μετά από σχόλιο που έκανε σε ανάρτηση του συμπαίκτη της, Τσερέλα, όπου αυτός συνοδευόταν από την ηθοποιό Αθηνά Οικονομάκου. Η Νίζετιχ, με αφορμή την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο Τσερέλα στο Instagram, του έγραψε: «Τώρα θα έρθεις να με δεις να παίζω με τον Ολυμπιακό», συνοδευμένο από ένα χαρούμενο emoticon.

Η σχέση Νίζετιχ και Τσερέλα

Η Γιας Νίζετιχ, γνωστή για το ταλέντο και την αφοσίωσή της στον αθλητισμό, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Τσερέλα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Τα πειράγματά τους στα κοινωνικά δίκτυα συχνά κάνουν τους θαυμαστές τους να χαμογελούν, ενώ παράλληλα δείχνουν την καλή τους συνεργασία και φιλία.

Η φωτογραφία που προκάλεσε το σχόλιο

Η ανάρτηση του Τσερέλα με την Αθηνά Οικονομάκου δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η γνωστή ηθοποιός έχει μεγάλο κοινό που την ακολουθεί φανατικά. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε μια χαλαρή στιγμή, με την Οικονομάκου να χαμογελάει πλατιά.

Η πρόσκληση της Νίζετιχ

Το σχόλιο της Γιας Νίζετιχ, «Τώρα θα έρθεις να με δεις να παίζω με τον Ολυμπιακό», δείχνει την προσμονή της για την υποστήριξη των φίλων και την αγάπη της για την ομάδα που εκπροσωπεί με τόσο πάθος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image