Τα παιδιά του Σκουρολιάκου γεννήθηκαν πρόωρα, οι ιατροί δεν έδιναν ελπίδες

Τα παιδιά του Σκουρολιάκου γεννήθηκαν πρόωρα, οι ιατροί δεν έδιναν ελπίδες

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός Πάνος Σκουρολιάκος μοιράστηκε μια συγκλονιστική ιστορία για τη ζωή του και τα παιδιά του, αποκαλύπτοντας ότι τα δύο τους αγγελούδια γεννήθηκαν πρόωρα και οι γιατροί τους είχαν δώσει ελάχιστες ελπίδες να επιβιώσουν. Τα παιδιά της οικογένειας Σκουρολιάκου ήρθαν στον κόσμο πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο, και οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι η κατάσταση δεν ήταν καλή. «Μας είπαν ότι δεν είχαν καμία ελπίδα να ζήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Η αβεβαιότητα και η αγωνία που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών ήταν αδιανόητες.

Ο Πάνος Σκουρολιάκος και η σύζυγός του, παρακάμπτοντας τις δυσκολίες, δεν έχασαν στιγμή την πίστη τους. Απέδειξαν ότι, παρά τις ιατρικές προβλέψεις, η αγάπη και η φροντίδα μπορούν να κάνουν θαύματα. Με την αφοσίωση τους και την αδιάκοπη υποστήριξη των γιατρών, κατάφεραν να δουν τα παιδιά τους να αναρρώνουν και να μεγαλώνουν με υγεία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image