Δήμητρα Βαμβακούση: Το σώμα της έξι μήνες μετά τη γέννα

Δήμητρα Βαμβακούση: Το σώμα της έξι μήνες μετά τη γέννα

Η Δήμητρα Βαμβακούση, γνωστή από την επιτυχία της στην τηλεόραση, εντυπωσιάζει με την εκπληκτική της επαναφορά μετά τη γέννηση του παιδιού της πριν από έξι μήνες.

Εντατική προπόνηση και υγιεινή διατροφή

Η γνωστή αθλητικογράφος, προώθησε την καλή φυσική κατάσταση από την πρώτη στιγμή. Συνέχισε την εντατική της προπόνηση με στόχο την αποκατάσταση του σώματός της στην πριν από την γέννα κατάστασή του. Με την καθοδήγηση ειδικών προπονητών και διατροφολόγων, υιοθέτησε μια υγιεινή διατροφή που την βοηθά να διατηρεί το κορμί της σε άψογη κατάσταση.

vamvakousi

Ανεβάζει φωτογραφίες και εμπνέει

Η εξωτερική της εμφάνιση δεν ήταν ο μόνος στόχος της. Μέσω των social media, η Δήμητρα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις της, εμπνέοντας πολλές γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια φάση της ζωής τους.

Η σημασία της υποστήριξης

Η Δήμητρα τονίζει πόσο σημαντική ήταν η υποστήριξη από τους οικείους της και τους επαγγελματίες γύρω της. Χωρίς αυτή την υποβοήθηση ήταν σχεδόν αδύνατο να επανέλθει τόσο γρήγορα. "Η καλή φυσική κατάσταση είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και υποστήριξης," αναφέρει.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image