Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης: Αγκαλιά στην παραλία λίγο πριν γίνουν γονείς

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης: Αγκαλιά στην παραλία λίγο πριν γίνουν γονείς

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, κάτι που δεν κρύβεται στις πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Ρομαντική απόδραση

Το ζευγάρι αποφάσισε να αποδράσει σε μια όμορφη παραλία για να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης και ρομαντισμού πριν την άφιξη του μωρού τους. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την Ανδρομάχη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ ο Γιώργος δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Απαράμιλλη ευτυχία

Ο Γιώργος Λιβάνης φαίνεται να περιποιείται τρυφερά τη σύντροφό του, ενώ οι δυο τους αντάλλαζαν τρυφερά φιλιά στη θάλασσα. Η φουσκωμένη κοιλιά της Ανδρομάχης απόδειξε ότι το ζευγάρι είναι ελάχιστους μήνες μακριά από το να γίνει γονείς.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να καλωσορίσουν στο κόσμο το νέο μέλος της οικογένειάς τους, καθώς έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για την άφιξή του μωρού. Η υποστήριξη που λαμβάνουν από τους οπαδούς τους είναι συγκλονιστική και αναμφίβολα θα τους βοηθήσει να περάσουν αυτό το νέο στάδιο της ζωής τους με ευκολία και χαρά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image