Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύτηκε με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα

Ο Παντελής Τουτουντζής και ο σύντροφός του, Νάσος, παντρεύτηκαν σε μια λαμπερή τελετή στην Κρήτη. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, επέλεξε την ηλιόλουστη Κρήτη για να εγκαινιάσει τη νέα τους ζωή μαζί.

Παρουσία των δύο παιδιών τους

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία των δύο παιδιών τους, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα συγκίνησης στη στιγμή. Τα χαμόγελα και η αγάπη ήταν διάχυτα στον αέρα, ενώ το ζευγάρι αντάλλαξε τους όρκους του κάτω από το λαμπρό φως του κρητικού ήλιου.

Κουμπάρα η Ελένη Φουρέιρα

Τη δεξίωση του γάμου τίμησε με την παρουσία της η αγαπημένη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε τον ρόλο της κουμπάρας. Η Ελένη, γνωστή για την έντονη παρουσία της στη σκηνή και το πάθος της για τη μουσική, δεν μπορούσε να λείπει από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των φίλων της.

Η Ελένη Φουρέιρα, εκτός από τον ρόλο της κουμπάρας, φρόντισε να μεταδώσει τη χαρά και τη θετική της ενέργεια σε όλους με την παρουσία της. Το ζευγάρι δέχθηκε ευχές από φίλους και συγγενείς, ενώ το γεγονός καλύφθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image