Μάικλ Τζόρνταν: Με τη θαλαμηγό του στην Κρήτη

Μάικλ Τζόρνταν: Με τη θαλαμηγό του στην Κρήτη

Η θαλαμηγός του θρυλικού μπασκετμπολίστα Μάικλ Τζόρνταν κέντρισε για ακόμα μια φορά τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς καταγράφηκε η παρουσία της στην Κρήτη. Πριν μόλις έξι μέρες, η εντυπωσιακή αυτή θαλαμηγός ήταν στη Νάξο, κάνοντας τους κατοίκους και τουρίστες να στρέψουν τα βλέμματά τους πάνω της. Ο Μάικλ Τζόρνταν, ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ΝΒΑ, φαίνεται ότι επέλεξε τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, κινούμενος με την πολυτελή του θαλαμηγό. Η παρουσία του Τζόρνταν στην Ελλάδα προκαλεί ενθουσιασμό και συζητήσεις, καθώς δεν είναι συχνό φαινόμενο να βλέπουμε προσωπικότητες τέτοιου βεληνεκούς να επισκέπτονται τα ελληνικά νερά.

Η φωτογραφία που απεικονίζει τη θαλαμηγό του Μάικλ Τζόρνταν έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πολλούς να προσπαθούν να συναντήσουν τον διάσημο αθλητή. Στη φωτογραφία φαίνεται καθαρά η εντυπωσιακή θαλαμηγός, προσδίδοντας έναν αέρα κομψότητας και πολυτέλειας στο τοπίο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image