Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συγκίνηση στον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συγκίνηση στον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, γνωστή για τη συμμετοχή της στο "Survivor", παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν την Κυριακή στα Χανιά. Η τελετή ήταν γεμάτη συγκίνηση και χαρά, με κουμπάρο τον Κώστα Κοκκινάκη.

Συγκινητικές στιγμές πριν την τελετή

Πριν την έναρξη της τελετής, η Ευρυδίκη επέλεξε να αφιερώσει λίγο χρόνο με τον πατέρα της. Σε μια συγκινητική στιγμή, δάκρυα κύλισαν από τα μάτια της καθώς τον αγκάλιασε, ανασύροντας αναμνήσεις και συναισθήματα. Αυτή η στιγμή αποτέλεσε μια από τις πιο έντονες της ημέρας, δείχνοντας τον στενό δεσμό μεταξύ τους.

Ευρυδίκη βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν Snapinsta.app 458087057 8103881556396425 6548223857873043471 n 1080 e1725380692321

Η τελετή στα Χανιά

Ο γάμος έλαβε χώρα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στα Χανιά, με την παρουσία της οικογένειας και των φίλων του ζευγαριού. Ο Κώστας Κοκκινάκης, στενός φίλος του ζευγαριού, στάθηκε δίπλα τους ως κουμπάρος, καθιστώντας την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή.

Η υποδοχή του Γρηγόρη Μόργκαν

Ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν έκρυψε την ευτυχία του για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Δίπλα στην Ευρυδίκη, έδειξε την αμέριστη αγάπη του και την υποστήριξή του, κάνοντας τον γάμο τους μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image