Η απάντηση της Βίκυς Λέανδρος στο εξώδικο του πατέρα της

Η απάντηση της Βίκυς Λέανδρος στο εξώδικο του πατέρα της

Η διάσημη τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος τοποθετήθηκε σχετικά με το εξώδικο που απεστάλη από τον πατέρα της, Λεό. Το εξώδικο αφορά τη συναυλία της που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο στις 6 Σεπτεμβρίου.

Αιτία του εξώδικου

Ο Λεό Λέανδρος, ηλικίας 101 ετών, έστειλε το εξώδικο διαμαρτυρόμενος για τη χρήση του ονόματός του και του έργου του χωρίς την άδειά του. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν είχε ενημερωθεί για τη διοργάνωση της συναυλίας στο διάσημο αρχαίο θέατρο.

Η απάντηση της Βίκυς Λέανδρος

Η Βίκυ Λέανδρος, απαντώντας στις κατηγορίες του πατέρα της, δήλωσε ότι η εκδήλωση στο Ηρώδειο γίνεται προς τιμήν του έργου και της συμβολής του στην ελληνική μουσική. Υπογράμμισε ότι η εκδήλωση στόχο έχει να τιμήσει την καριέρα και την προσφορά του πατέρα της, και όχι να τον προσβάλει.

Δημόσια αντίδραση

Η αντίδραση του κοινού ήταν άμεση, με πολλούς να εκφράζουν τη στήριξή τους στη Βίκυ Λέανδρος, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της να τιμήσει τον πατέρα της. Ταυτόχρονα, υπήρξαν και φωνές που υποστηρίζουν τον Λεό Λέανδρος, ζητώντας μεγαλύτερο σεβασμό και διαφάνεια.

Η συναυλία αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου, και οι εξελίξεις γύρω από το εξώδικο σίγουρα θα απασχολήσουν τα μέσα ενημέρωσης. Η Βίκυ Λέανδρος δήλωσε ότι παρά τις διαφορές με τον πατέρα της, η αγάπη και ο σεβασμός της προς εκείνον παραμένουν ακλόνητοι.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image