Ρομαντική εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη στην Αθηνά Μαξίμου

Ρομαντική εξομολόγηση του Αιμίλιου Χειλάκη στην Αθηνά Μαξίμου

Ο Αιμίλιος Χειλάκης δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη του για τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, μέσα από τρυφερές αναρτήσεις στα social media. Ο δημοφιλής ηθοποιός ανήρτησε πρόσφατα μια συγκινητική φωτογραφία τους, συνοδευόμενη από λόγια αγάπης και θαυμασμού. "Είσαι αρχοντική, μοναδική", έγραψε χαρακτηριστικά ο Χειλάκης, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του. Η ρομαντική αυτή χειρονομία του έχει προκαλέσει συγκίνηση στους θαυμαστές τους, οι οποίοι δεν σταματούν να στέλνουν θετικά σχόλια και ευχές για το ζευγάρι.

Η Αθηνά Μαξίμου, επίσης καταξιωμένη ηθοποιός, αντιμετώπισε με χαμόγελο και τρυφερότητα την όμορφη αυτή αναφορά του συντρόφου της. Η σχέση και η κοινή ζωή του ζευγαριού αποτελεί παράδειγμα για πολλούς, καθώς έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή με επιτυχία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image