Η σπουδαία καριέρα και ο μεγάλος έρωτας της Γκιζέλας Ντάλι

Η σπουδαία καριέρα και ο μεγάλος έρωτας της Γκιζέλας Ντάλι

Η Γκιζέλα Ντάλι ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Με μια πλούσια και σπουδαία καριέρα που εκτείνεται από τη δεκαετία του '50 έως και τις αρχές του '80, κέρδισε τις καρδιές του κοινού με τις ερμηνείες της σε πολλές δημοφιλείς ταινίες. Η Ντάλι αποτέλεσε σύμβολο της ελληνικής ομορφιάς και ταλέντου, και η παρουσία της στην μεγάλη οθόνη άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα. Εκτός από την επαγγελματική της πορεία, την απασχόλησε ιδιαίτερα και η προσωπική της ζωή, όπου ο μεγάλος της έρωτας ήταν μια ανεξίτηλη πτυχή της. 

Η Γκιζέλα Ντάλι ήταν ερωτευμένη με τον Άλκη Γιαννακά και ποτέ δεν το έκρυψε. Ο ηθοποιός ήταν ο γόης της εποχής και είχε πολλές θαυμάστριες στο ενεργητικό του. «Ναι, τον αγάπησα με πάθος. Τον λάτρεψα και με λάτρεψε. Ήταν ο άντρας που ποθούσαν όλες», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της το 2004 η Γκιζέλα Ντάλι. Ο Άλκης Γιαννακάς ήταν ένας από τους ομορφότερους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου.

Έφυγε από τη ζωή στις 10 Σεπτεμβρίου 2010, σε ηλικία 73 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κληρονομιά. Μίλησε για τελευταία φορά σε συνέντευξη λίγο πριν τον θάνατό της, αποκαλύπτοντας πτυχές της ζωής της και την αγάπη της για τον κινηματογράφο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image