Αναστασοπούλου: Τραγικό και επικίνδυνο που ο Λιγνάδης κυκλοφορεί ελεύθερος

Αναστασοπούλου: Τραγικό και επικίνδυνο που ο Λιγνάδης κυκλοφορεί ελεύθερος

Η γνωστή ηθοποιός, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του. Σε μια από τις πιο έντονες δηλώσεις της μέχρι σήμερα, η Αναστασοπούλου χαρακτήρισε την κατάσταση ως "τραγική και επικίνδυνη". Η δίκη επρόκειτο να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε για τις 21 Μαρτίου 2025 από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο. Αυτή η αναβολή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και αίσθηση τόσο στον κόσμο του θεάτρου όσο και ευρύτερα στην κοινή γνώμη.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση. Παρά τις σοβαρές κατηγορίες, η δικαστική διαδικασία έχει μέχρι τώρα επιτρέψει την ελευθερία του, προκαλώντας ανησυχία και έντονες αντιδράσεις. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε, μέσα από τις προσωπικές της κοινωνικές πλατφόρμες, ότι η ελευθερία του Λιγνάδη μπορεί να αποτελεί κίνδυνο για την κοινωνία. Η δήλωσή της έγινε ευρέως γνωστή και έχει επαναφέρει το θέμα στην επικαιρότητα, προκαλώντας νέα κύματα συζητήσεων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image