Άνθιμος Ανανιάδης: Τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά ήταν μεγάλα

Άνθιμος Ανανιάδης: Τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά ήταν μεγάλα

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο Άνθιμος Ανανιάδης έκανε σοκαριστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση του αείμνηστου Κώστα Βουτσά. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Βουτσάς αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, κάτι που δεν ήταν ευρέως γνωστό στο κοινό. Σύμφωνα με τον Ανανιάδη, ο αγαπημένος ηθοποιός βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και προσπαθούσε να διαχειριστεί τις οικονομικές δυσκολίες, χωρίς να κοινοποιήσει τα θέματα αυτά στις δημόσιες εμφανίσεις του. Τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς ήταν συνεχώς σε μια διαρκή προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις οφειλές του και να κρατήσει το επίπεδο ζωής που είχε συνηθίσει.

Ο Ανανιάδης, ο οποίος τον θεωρεί πατριό του, ανέφερε πως "είχε στηρίξει πολλές φορές οικονομικά τον Βουτσά", αλλά και πως ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως ήταν σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Είναι αξιοσημείωτο ότι, παρά τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν, ο Κώστας Βουτσάς παρέμενε μια ξεχωριστή και θετική προσωπικότητα, κερδίζοντας τον σεβασμό και την αγάπη του κοινού. Η αποκάλυψη αυτή ρίχνει φως στις δυσκολίες που βιώνουν ακόμα και οι πιο επιτυχημένοι καλλιτέχνες, ενώ παράλληλα δείχνει τη σημασία της στήριξης από τους δικούς τους ανθρώπους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image