Σπάνια εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη με την οικογένειά του

Σπάνια εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη με την οικογένειά του

Ο Σταμάτης Γονίδης έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, και την τετράχρονη κόρη τους, Μαρία Ελένη. Ο γνωστός τραγουδιστής, παρά το γεμάτο του πρόγραμμα, αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του και εμφανίστηκε σε δημόσιο χώρο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η σπάνια εμφάνιση του Σταμάτη Γονίδη με τη σύζυγό του και την κόρη τους συγκέντρωσε τα βλέμματα και τα θετικά σχόλια των παρευρισκομένων. Η Κατερίνα Κουργιουξίδου και ο Σταμάτης Γονίδης κρατούσαν τρυφερά από το χέρι την κόρη τους, Μαρία Ελένη, αποδεικνύοντας τη βαθιά συναισθηματική δέσμευση και την αληθινή αγάπη που τους συνδέει.

Στη φωτογραφία, η οποία κυκλοφόρησε από διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορούμε να δούμε την οικογένεια να περπατά σε έναν δρόμο της πόλης, προσφέροντας ένα πραγματικά όμορφο θέαμα. Η Μαρία Ελένη ήταν ενθουσιασμένη, κρατώντας το χέρι των γονιών της και απολαμβάνοντας την αγάπη τους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image