Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρώτη μέρα προνηπίου για τον Αναστάση

Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Πρώτη μέρα προνηπίου για τον Αναστάση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έζησαν μια σημαντική στιγμή ως γονείς, συνοδεύοντας τον γιο τους, Αναστάση, στην πρώτη του μέρα στο προνήπιο. Η οικογένεια μοιράστηκε αυτή τη χαρά με τους ακολούθους τους στα κοινωνικά δίκτυα, κάνοντας σχετικές αναρτήσεις. Οι φωτογραφίες και τα σχόλια που ανέβασαν καταγράφηκαν με μεγάλη αγάπη και ενθουσιασμό, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή τους ως γονείς. Η Λένα Δροσάκη εμφανίστηκε χαμογελαστή και υπερήφανη, κρατώντας το χέρι του μικρού Αναστάση.

Η στιγμή ήταν συγκινητική και για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Οι δυο τους επιλέγουν να μοιράζονται τέτοιες προσωπικές στιγμές, δείχνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός για κάθε οικογένεια, και η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Με την ανάρτηση αυτή στα κοινωνικά δίκτυα, έδωσαν την ευκαιρία στους θαυμαστές τους να δουν πώς ζουν αυτές τις σημαντικές στιγμές.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image