Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα σχολείου για Αέλια και Αρίωνα

Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη μέρα σχολείου για Αέλια και Αρίωνα

Τη σημερινή μέρα, η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε μια χαρούμενη στιγμή με τους ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα. Οι γιοι της, Αέλια και Αρίωνας, πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο, γεγονός που γιορτάστηκε με ενθουσιασμό. Όπως αναφέρει η ίδια, το πρωί στον Αγιασμό, άκουσε τις καμπάνες να ηχούν, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Στην ανάρτησή της, η Καραβάτου μοιράστηκε μια φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται χαμογελαστή και γεμάτη υπερηφάνεια. Η φωτογραφία συνοδεύεται από την ετικέτα στο Instagram με λογαριασμούς που περιλαμβάνουν το @acunmedya, @skaitv.gr και @poweroflovegr.

upl5d6f6b004d2ae

Η σημερινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική για πολλούς γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους στο σχολείο, βλέποντας τα να ξεκινούν τη νέα τους εκπαιδευτική πορεία. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνδέεται πάντα με νέες προσδοκίες και χαρές για όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας. Η Κατερίνα Καραβάτου, ως γνωστή παρουσιάστρια, μοιράστηκε ακόμη και στιγμές από αυτήν την ευχάριστη εμπειρία στην προσωπική της σελίδα, με τους θαυμαστές να της στέλνουν ευχές και θετικά σχόλια για τα παιδιά της. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image