Κουσουλός: Η σύντροφός μου έχει αναλάβει τις διαδικασίες βάπτισης

Κουσουλός: Η σύντροφός μου έχει αναλάβει τις διαδικασίες βάπτισης

Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στο «Buongiorno» σχετικά με την επερχόμενη βάπτιση της κόρης του. Σε μια χαλαρή συζήτηση, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έχουν αναλάβει να οργανώσουν η σύντροφός του και η οικογένεια. Ο Κουσουλός τόνισε ότι αυτές οι προετοιμασίες είναι γυναικείες δουλειές και εκφράστηκε με χαρά για την υποστήριξη της συντρόφου του. Ο Πέτρος Κουσουλός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα επαγγελματικά του σχέδια και να μοιραστεί τα μελλοντικά του πρότζεκτ. Η συνέντευξη περιλάμβανε επίσης αναφορές στη συνεργασία του με την Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία εκτιμά πολύ.

Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή την βάπτιση, αλλά περιλάμβανε και προσωπικές πτυχές της ζωής του δημοσιογράφου. Ο Κουσουλός, γνωστός για την πολυετή εμπειρία του στην τηλεόραση και τα μέσα ενημέρωσης, έκανε σαφές ότι η οικογένειά του έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του. Τέλος, ο Πέτρος Κουσουλός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αγάπη και τη στήριξη που λαμβάνει από τους φίλους και την οικογένειά του. Η επερχόμενη βάπτιση της κόρης του αποτελεί για τον ίδιο ένα σημαντικό οικογενειακό γεγονός, το οποίο προετοιμάζεται με μεγάλη φροντίδα και προσοχή.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image