Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια της κόρης του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπιγκερ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους με μια εντυπωσιακή γιορτή. Το ζευγάρι μοιράστηκε στιγμές από την ξεχωριστή αυτή ημέρα στα social media, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους. Η Μαράια ανάρτησε μια φωτογραφία από το πάρτυ γενεθλίων, όπου φαίνονται όλοι οι αγαπημένοι τους. Η μικρή πριγκίπισσα της οικογένειας έκλεψε τις εντυπώσεις με το χαμόγελό της και το εντυπωσιακό της φόρεμα.

Ο Γιάννης, γνωστός και ως "Greek Freak", δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του NBA και η Μαράια φρόντισαν ώστε όλα να είναι τέλεια για την κόρη τους. Η αγάπη και η αφοσίωσή τους προς την οικογένειά τους φάνηκαν ξεκάθαρα μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανάρτησαν. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη χρώματα, παιχνίδια και χαρούμενες στιγμές, δημιουργώντας μια αξέχαστη ημέρα για την κόρη τους. Οι φίλοι και οι συγγενείς που παρευρέθηκαν, μοιράστηκαν την ευτυχία και τη συγκίνηση του ζεύγους. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image