Άντζελα Δημητρίου: Βαφτίζει την εγγονή της σε μία εβδομάδα

Άντζελα Δημητρίου: Βαφτίζει την εγγονή της σε μία εβδομάδα

Η Άντζελα Δημητρίου, η οποία έχει καταφέρει να συνδυάσει επιτυχώς τη μακροχρόνια καριέρα της με τη δέσμευσή της προς την οικογένειά της, ετοιμάζεται να βαφτίσει την εγγονή της. Σε μία βδομάδα, η γνωστή καλλιτέχνιδα θα παραστεί στη βάπτιση της μικρής, κόρης της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση. Η άνθιση συναισθημάτων στην οικογένεια είναι ήδη έντονη, ενώ το γεγονός έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης.

Το προσκλητήριο της βάπτισης κυκλοφορεί και έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους και στους θαυμαστές της Άντζελας Δημητρίου. Η βάπτιση είναι ένα σημαντικό γεγονός για την οικογένεια Δημητρίου, δείχνοντας την αφοσίωση και την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον. Η επιλογή της Άντζελας Δημητρίου να βαφτίσει την εγγονή της είναι κάτι που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο στους κοντινούς τους ανθρώπους. Με την ημερομηνία της βάπτισης να πλησιάζει, όλοι αναμένουν με αγωνία αυτό το χαρούμενο γεγονός.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image