LIFESTYLE

Φωτιά στην Αττική: Η Μαντώ Γαστεράτου εγκατέλειψε το σπίτι της

Φωτιά στην Αττική: Η Μαντώ Γαστεράτου εγκατέλειψε το σπίτι της

Η Μαντώ Γαστεράτου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της στην Αττική λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε γνωστή την κατάσταση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, εκφράζοντας την οργή και τη θλίψη της για το γεγονός.

Σοκαριστικά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα

Η Γαστεράτου χρησιμοποίησε το Instagram προκειμένου να ενημερώσει τους ακολούθους της για την εκκένωση του σπιτιού της. «Σας σιχάθηκα», έγραψε σε λακωνικό αλλά χαρακτηριστικό μήνυμα, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για την κατάσταση. Η κατάσβεση της φωτιάς βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον έλεγχό της.

Στήριξη και αλληλεγγύη

Η ξαφνική εκκένωση του σπιτιού της Μαντώς Γαστεράτου έφερε μαζί της κύμα αλληλεγγύης από τους φίλους και ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί έσπευσαν να της προσφέρουν στήριξη και βοήθεια, ενώ οι λέξεις συμπάθειας και ενθάρρυνσης δεν έλειψαν από τα σχόλια.

Η ευρύτερη εικόνα

Η φωτιά στην Αττική έχει επηρεάσει πολλές περιοχές και πολλοί κάτοικοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους. Οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή και εκκενώσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές με στόχο την προστασία των πολιτών. Η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, με τους κατοίκους να ελπίζουν σε άμεση βελτίωση των συνθηκών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image