LIFESTYLE

Μπελάδες για την Κέιτι Πέρι μετά από γυρίσματα στην Ίμπιζα

Μπελάδες για την Κέιτι Πέρι μετά από γυρίσματα στην Ίμπιζα

Η επίσκεψη της Κέιτι Πέρι στην Ίμπιζα

Η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Κέιτι Πέρι, βρέθηκε πρόσφατα στην Ίμπιζα για γυρίσματα του νέου της μουσικού βίντεο. Η Ίμπιζα, γνωστή για τις πανέμορφες παραλίες και τη νυχτερινή ζωή της, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για το νέο έργο της καλλιτέχνιδας.

Αναπάντεχα προβλήματα

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, προέκυψαν διάφορα απρόοπτα που δυσκόλεψαν την παραγωγή. Οι τοπικές Αρχές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του συνεργείου στα ευαίσθητα οικοσυστήματα της παραλίας, καταγγέλλοντας ότι παραβιάστηκαν ορισμένοι κανονισμοί.

Δημόσια αντίδραση και κοινωνικά μέσα

Η Κέιτι Πέρι έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, δηλώνοντας ότι ο σκοπός της ήταν να προβάλλει την ομορφιά της Ίμπιζας χωρίς να προκαλέσει βλάβη. Παρά την προσπάθειά της να κατευνάσει τα πνεύματα, η κατάσταση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά μέσα.

Αντιδράσεις του τοπικού κοινού

Τοπικοί περιβαλλοντικοί οργανισμοί ζήτησαν από την τραγουδίστρια και το συνεργείο της να συμμορφωθούν με τους συνήθεις κανονισμούς και να συνεισφέρουν σε προσπάθειες αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος. Αν και δεν έχει τεθεί ακόμη θέμα προστίμων, η υπόθεση παρακολουθείται στενά από τις αρμόδιες αρχές.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image