LIFESTYLE

Επιστροφή των αδερφών Γκάλαχερ στη σκηνή με υψηλή αμοιβή

Επιστροφή των αδερφών Γκάλαχερ στη σκηνή με υψηλή αμοιβή

Οι φήμες οργιάζουν ότι Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ, οι αδερφοί και δημιουργοί των Oasis, άφησαν επιτέλους στην άκρη τις διαφορές τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αιτία αυτής της συμφιλίωσης είναι η επιθυμία για μια μεγάλη επιστροφή στη σκηνή, με το ποσό που τους προσφέρθηκε να αγγίζει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Αιτία της διαφωνίας

Για πολλά χρόνια, οι δύο αδερφοί βρίσκονταν σε διαμάχη, με συνέπεια την διάλυση του συγκροτήματος το 2009. Οι διαφορές τους ήταν προσωπικές και επαγγελματικές, και οι δημόσιες διαμάχες τους κέρδιζαν συχνά πρωτοσέλιδα. Ωστόσο, η προοπτική μιας συναυλίας με υψηλή αμοιβή φαίνεται πως τους ώθησε να εξετάσουν την επανένωση.

Η σημασία της επανένωσης

Εάν οι φήμες αποδειχθούν αληθινές, η επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος θα αποτελέσει ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μουσικά γεγονότα της δεκαετίας. Οι θαυμαστές των Oasis, που επί χρόνια ελπίζουν σε μία νέα περιοδεία ή δίσκο, αναμένουν με αγωνία την επίσημη επιβεβαίωση.

Οικονομικός παράγοντας

Το χρηματικό κίνητρο των 60 εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι καθόλου αμελητέο. Το ποσό αυτό υπογραμμίζει την εμπορική αξία των Oasis ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά την διάλυσή τους. Επίσης, καταδεικνύει την επιθυμία της μουσικής βιομηχανίας να εκμεταλλευτεί την διαχρονική δημοτικότητα του συγκροτήματος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image