LIFESTYLE

Η τελευταία συνέντευξη του Ντίνου Καρύδη: Η κραυγή απόγνωσης

Η τελευταία συνέντευξη του Ντίνου Καρύδη: Η κραυγή απόγνωσης
O Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15/9 αφήνοντας ένα σπουδαίο έργο πίσω του για να μας ακολουθεί. Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει την τελευταία συνέντευξή του λίγο πριν τον θάνατό του, κατά την οποία εξέφρασε τη βαθιά του ανησυχία και απόγνωση. «Αν δεν ήταν η κόρη μου, δεν θα είχα ούτε τηλέφωνο» είχε πει αναδεικνύοντας τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Ο Ντίνος Καρύδης, γνωστός για την πολύχρονη παρουσία του στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, αναφέρθηκε με έντονα συναισθηματικά λόγια στην οικογενειακή του ζωή και στην συνεχή στήριξη της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη.
 
Η κόρη του αποτέλεσε στήριγμα ιδιαίτερα στα τελευταία χρόνια της ζωής του, όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας και οικονομικές δυσκολίες. Ο ηθοποιός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συντροφιά και τη βοήθειά της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image