LIFESTYLE

Ο Σάκης Ρουβάς μάγεψε το Κατράκειο

Ο Σάκης Ρουβάς μάγεψε το Κατράκειο

Σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό, ο Σάκης Ρουβάς ταρακούνησε το κατάμεστο Κατράκειο το βράδυ του Σαββάτου. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με την εκρηκτική του παρουσία, δημιούργησε τις πιο δυνατές στιγμές του φετινού καλοκαιριού.

Στο κατάμεστο Κατράκειο, ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, δημιούργησε το βράδυ του Σαββάτου, τις πιο εκρηκτικές «Moments» στιγμές του φετινού καλοκαιριού!

Ο Σάκης Ρουβάς, μετά από 20 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στον μουσικό χώρο, απέδειξε και πάλι γιατί παραμένει στην κορυφή. Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή, κατάφερε να παρασύρει το κοινό με τα αγαπημένα του τραγούδια και την ακαταμάχητη σκηνική του παρουσία. Το κοινό, όλων των ηλικιών, απολάμβανε κάθε στιγμή, τραγουδώντας, χορεύοντας και χειροκροτώντας με πάθος τις εκτελέσεις του. Ο Σάκης δεν δίστασε να αλληλεπιδράσει άμεσα με τους θεατές, δημιουργώντας μια στενή σχέση που έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image