LIFESTYLE

Η απώλεια βάρους του Ορλάντο Μπλουμ συγκλόνισε την Κέιτι Πέρι

Η απώλεια βάρους του Ορλάντο Μπλουμ συγκλόνισε την Κέιτι Πέρι

Ο Ορλάντο Μπλουμ, γνωστός για την αφοσίωσή του στους ρόλους που υποδύεται, έκανε μεγάλη εντύπωση με την απώλεια κιλών του για την ταινία «The Cut». Κατά την προετοιμασία για τον ρόλο, ο διάσημος ηθοποιός πέρασε από μια αυστηρή δίαιτα και έντονη άσκηση, κάνοντάς τον να χάσει σημαντικό βάρος. Η Κέιτι Πέρι, η σύντροφός του, εξέφρασε τις ανησυχίες της, λέγοντας: «Νόμιζα ότι θα πεθάνει». Η μεταμόρφωση του Μπλουμ για τον ρόλο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφήνοντας τους θαυμαστές του, αλλά και την Πέρι, άναυδους.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, τραβώντας την προσοχή με την επίδοση του ηθοποιού και την εντυπωσιακή του εμφάνιση. Οι θυσίες του για τον ρόλο δεν πέρασαν απαρατήρητες και σχολιάστηκαν ευρέως από το κοινό και τους κριτικούς. Η αφοσίωση του Ορλάντο Μπλουμ στην τέχνη του δεν σταματά να εντυπωσιάζει. Η μεταμόρφωσή του για τον ρόλο στην ταινία «The Cut» δείχνει την ένταση με την οποία προσεγγίζει την υποκριτική.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image