LIFESTYLE

Σύλληψη του Πάφ Ντάντι στο Μανχάταν: Δηλώνει αθώος

Σύλληψη του Πάφ Ντάντι στο Μανχάταν: Δηλώνει αθώος

Οι αρχές του Μανχάταν προχώρησαν χθες στη σύλληψη του γνωστού ράπερ Παφ Ντάντι (Sean Combs), ο οποίος βρίσκεται υπό την επιτήρηση των αρχών το τελευταίο έτος. Ο διάσημος καλλιτέχνης συνελήφθη μετά από έκτακτη επιχείρηση και μεταφέρθηκε άμεσα στις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω έρευνες. Οι φίλοι και η οικογένεια του ράπερ από την πλευρά τους υποστηρίζουν τη αθωότητα του Παφ Ντάντι, κάνοντας λόγο για παρανόηση και στήριξη προς το πρόσωπό του. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, ο Παφ Ντάντι σκοπεύει να παλέψει για την αποκατάσταση της φήμης του και να αποδείξει την αθωότητά του.

Η σύλληψη του Παφ Ντάντι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, τόσο στους κύκλους της μουσικής βιομηχανίας όσο και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, όπου οι υποστηρικτές του εκδηλώνουν την αγανάκτηση και την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για τους λόγους της σύλληψης, αλλά αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image