Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης που αποχώρησε από το παιχνίδι αναμένεται τις επόμενες ώρες να φτάσει στην Ελλάδα.

Η ίδια πήρε στα χέρια της το κινητό της και έχει ήδη ενημερωθεί για την τραγωδία στα Τέμπη. Η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram δεν έχει να κάνει με το Survivor αλλά την μοιραία σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών που στοίχησε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε στα stories της μια φωτογραφία από το σημείο της τραγωδίας: «Απόλαυσα την κάθε στιγμή. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Πιστεύω ότι η ομάδα μου θα δυναμώσει με την αποχώρησή μου. Θα πάω πίσω στον μπαμπά μου, στη μαμά μου. Χάρηκα που σας συνάντησα όλους. Γιωρίκα ξέρεις εσύ πάμε δυνατά», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που επισήμανε ότι θα ήθελε ως νικητή τον Γιωρίκα ήδη από την περασμένη σεζόν.

«Θέλω να πω ότι δεν χρειάζεται να μιλάμε με σκληρά λόγια και να υπάρχουν αντιπαραθέσεις», είχε αναφέρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγο πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.