Ο Dwayne Johnson θέλει να αναλάβει πλέον και πιο δραματικούς ρόλους

Ο Dwayne Johnson θέλει να αναλάβει πλέον και πιο δραματικούς ρόλους

Ο διάσημος ηθοποιός Dwayne Johnson, γνωστός και ως The Rock, έχει δηλώσει ότι θέλει να αναλάβει πλέον και πιο δραματικούς ρόλους. Ο Johnson, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης, όπως οι "Jumanji: Welcome to the Jungle", "Fast & Furious" και "Black Adam", θέλει να εξερευνήσει την ανθρώπινη φύση μέσα από πιο απαιτητικές ερμηνείες.

Dwayne Johnson says he's not done making "four-quadrant movies" despite his  role in Benny Safdie's The Smashing Machine

Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με την ταινία "The Smashing Machine", η οποία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Mark Kerr, ενός πρώην πρωταθλητή MMA. Ο Johnson θα υποδυθεί τον Kerr, ο οποίος πέρασε από πολλές δυσκολίες στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων των εθισμών και των τραυματισμών. Ο Johnson δήλωσε στο Variety ότι θέλει να πιέσει τον εαυτό του με νέους τρόπους και να κάνει ταινίες που έχουν σημασία. "Βρίσκομαι σε ένα σημείο της καριέρας μου όπου θέλω να κάνω ταινίες που εξερευνούν την ανθρωπιά, τον αγώνα και τον πόνο", είπε ο ηθοποιός. "Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τις μεγάλες ταινίες, αλλά υπάρχει χώρος και για τις άλλες".

Dwayne Johnson goes A24 for Benny Safdie's The Smashing Machine

Η ταινία "The Smashing Machine" θα σκηνοθετηθεί από τον Benny Safdie, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον αδερφό του Josh σε ταινίες όπως το "Uncut Gems" και το "Good Time". Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Η εξέλιξη αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για τον Johnson, ο οποίος έχει κυριαρχήσει στο είδος της δράσης για τα τελευταία 20 χρόνια. Η απόφαση του να δοκιμάσει νέους ρόλους δείχνει ότι θέλει να εξελιχθεί ως ηθοποιός και να αναζητήσει νέες προκλήσεις.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.