Κορεάτικη σειρά "Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ" ολοκληρώθηκε στο Netflix

Η Νότια Κορέα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει μια από τις πιο σημαντικές δυνάμεις στην τηλεοπτική παραγωγή, με τις σειρές της να κερδίζουν το ενδιαφέρον του κοινού σε όλο τον κόσμο. Μια από τις πιο πρόσφατες και επιτυχημένες κορεάτικες σειρές είναι το "Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ", η οποία ολοκληρώθηκε στις 15 Ιανουαρίου στο Netflix.

Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ (TV Series 2023- ) - Υπόβαθρα — The Movie  Database (TMDB)Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός επιχειρηματία και μιας ντετέκτιβ που συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν ένα τέρας που γέννησε η ανθρώπινη απληστία. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Γκιονγκσόνγκ της Κορέας το 1945, κατά τη διάρκεια της αποικιοκρατίας από τους Ιάπωνες. Η σειρά έχει λάβει θετικές κριτικές από τους κριτικούς και το κοινό, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν ως μια από τις καλύτερες κορεάτικες σειρές τρόμου που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Το Τέρας της Γκιονγκσόνγκ (TV Series 2023- ) - Υπόβαθρα — The Movie  Database (TMDB)Η σειρά έχει σκηνοθετηθεί από τον Jung Dong-Yoon και πρωταγωνιστούν οι Park Seo-joon, Han So-hee, Soo Hyun, Kim Hae-sook, Jo Han-chul και Wi Ha-joon. Η ολοκλήρωση της σειράς αναμένεται να φέρει ακόμη περισσότερους θεατές στο Netflix, καθώς η σειρά έχει ήδη αποκτήσει μια μεγάλη βάση θαυμαστών σε όλο τον κόσμο.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.