Κέιτ Γουίνσλετ | Mιλάει για τα δυσάρεστα χρόνια μετά τον "Τιτανικό"

Κέιτ Γουίνσλετ | Mιλάει για τα δυσάρεστα χρόνια μετά τον "Τιτανικό"

Η Κέιτ Γουίνσλετ, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, άφησε εποχή με την ερμηνεία της στον Τιτανικό το 1997. Η ταινία εκτόξευσε την ίδια και τον συμπρωταγωνιστή της, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στο στερέωμα του Χόλιγουντ. Όμως, η ξαφνική φήμη έφερε μαζί της και μια σκοτεινή πλευρά για την 22χρονη τότε Γουίνσλετ.

Η ζωή της Κέιτ Γουίνσλετ μετά τον Τιτανικό ήταν «φρικτή» | in.grΣε μια νέα συνέντευξη στο Porter Magazine, η 48χρονη πλέον ηθοποιός μίλησε για τα δυσάρεστα χρόνια μετά τον "Τιτανικό". Η Γουίνσλετ αποκάλυψε ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για την ασφυκτική προσοχή που έλαβε η προσωπική της ζωή από τα media. Η ξαφνική δημοσιότητα δημιούργησε μια "δυσάρεστη" πραγματικότητα, όπως η ίδια χαρακτηριστικά δήλωσε.

"Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: "Μετά τον "Τιτανικό", θα μπορούσες να είχες κάνει τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα"... και εγώ έλεγα: "Ναι, να είσαι σίγουρος ότι αυτό έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν απαίσιο. Ένιωθα ότι έπρεπε να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο άτομο, και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο έντονη εκείνη την εποχή, η ζωή μου υπήρξε πολύ δυσάρεστη. Ήμουν ευγνώμων, φυσικά. Ήμουν γύρω στα 20 και μπορούσα να βρω διαμέρισμα. Αλλά δεν ήθελα να με ακολουθούν κυριολεκτικά για να ταΐζω τις πάπιες", είπε η ηθοποιός.  Ο Τιτανικός συνεχίζει να ψυχαγωγεί τόσο πολύ τον κόσμο. Η μόνη φορά που σκέφτομαι "ω θέε μου πρέπει να κρυφτώ' είναι αν είμαστε πάνω σε κάνα πλοίο" δήλωσε επίσης στο Porter. 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.