Damsel | Μια μαγική περιπέτεια με την Millie Bobby Brown στο ΝΕTFLIX

Στις 8 Μαρτίου, το Netflix ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε έναν μαγικό κόσμο με την επερχόμενη ταινία Damsel (Δεσποσύνη), με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Millie Bobby Brown, γνωστή από το Stranger Things.

Το Damsel με την Millie Bobby Brown είναι η νέα blockbuster ταινία του Netflix για τον Μάρτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Elodie, μια φιλότιμη κοπέλα, πέφτει θύμα εξαπάτησης από τον άντρα των ονείρων της και την οικογένειά του. Ο γάμος που ονειρευόταν μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν μαθαίνει ότι την θέλουν μόνο για να ξεπληρώσουν ένα χρέος σε έναν τρομερό δράκο. Πεταμένη σε μια σπηλιά με τον άγριο δράκο, η Elodie καλείται να βρει τρόπους να επιβιώσει. Χωρίς άλλη επιλογή, στηρίζεται στο μυαλό και τη θέλησή της για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να βρει μια διέξοδο.

Η ταινία υπόσχεται μια συναρπαστική περιπέτεια γεμάτη μαγεία και δράση. Το trailer μας δίνει μια γεύση από τον μαγικό κόσμο της Δεσποσύνης, με εντυπωσιακά σκηνικά, κοστούμια και οπτικά εφέ. Εκτός από την Brown, στην ταινία συμμετέχουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Angela Bassett, Robin Wright, Nick Robinson, Ray Winstone και Brooke Carter.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.