O Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του

O Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του

Λίγες μέρες μετά την θριαμβευτική νίκη του Poor Things στα BAFTA, ο Γιώργος Λάνθιμος ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του. Σύμφωνα με το Variety, ο 51χρονος σκηνοθέτης θα σκηνοθετήσει το αγγλόφωνο ριμέικ της ταινίας Save the Green Planet ("Jigureul Jikyeora!") του 2003.

Γιώργος Λάνθιμος: Αυτή θα είναι η επόμενη ταινία του Η πρωτότυπη ταινία ακολουθεί τον Μπιέονγκ-γκου, ο οποίος πιστεύει πως η Γη απειλείται από εξωγήινη εισβολή. Για να την σώσει, απαγάγει και ανακρίνει έναν επιχειρηματία, θεωρώντας τον πράκτορα των εξωγήινων. Πρόκειται για ένα μαύρο χιουμοριστικό ψυχολογικό θρίλερ με cult ακολούθους, που ταιριάζει ιδανικά στο στυλ του Λάνθιμου.

Save the Green Planet! streaming: where to watch online?

316. SAVE THE GREEN PLANET! (2003) | 366 Weird Movies

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να διασκευαστεί από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της πρωτότυπης ταινίας, Τζανγκ Τζουν-γουάν. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό αν το ριμέικ του Λάνθιμου θα βασιστεί στο σενάριο του Τζουν-γουάν ή σε αυτό του Γουίλ Τρέισι ("Succession", "The Menu"). Παρ' όλα αυτά, η είδηση της συνεργασίας του Λάνθιμου με μια ταινία με τόσο ενδιαφέρον σενάριο και ύφος έχει ήδη ξεσηκώσει τους fans του.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.