Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αναλαμβάνει τη βιογραφική ταινία για τους Bee Gees

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ αναλαμβάνει τη βιογραφική ταινία για τους Bee Gees

Σε μια συναρπαστική εξέλιξη, ο θρυλικός σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ, σε ηλικία 86 ετών, ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία για το εμβληματικό μουσικό συγκρότημα, τους Bee Gees. Η Paramount Pictures, σε συνεργασία με την Amblin Entertainment του Στίβεν Σπίλμπεργκ, θα ηγηθούν της παραγωγής, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Τζον Λόγκαν, γνωστού για το έργο του στον Μονομάχο και το Alien: Covenant.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ θα σκηνοθετήσει τη βιογραφική ταινία για τους Bee GeesΟ Μπάρι Γκιμπ, ο μοναδικός εν ζωή αδερφός από το θρυλικό τρίο, θα συμμετέχει ως executive producer, εξασφαλίζοντας την αυθεντικότητα και την υποστήριξη του project. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια ταινία για τους Bee Gees είχε δρομολογηθεί στο παρελθόν, με τον Κένεθ Μπράνα στη σκηνοθεσία, αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Ridley Scott in Talks to Make Bee Gees Biopic | MoviefoneΗ ταινία του Σκοτ υπόσχεται να φωτίσει την άνοδο, την επιτυχία και την κληρονομιά των Bee Gees, ενός από τα πιο επιτυχημένα μουσικά συγκροτήματα όλων των εποχών. Περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερες λεπτομέρειες για το cast και την ημερομηνία κυκλοφορίας!

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.