Αουτσάιντερς | Η ταινία για την ιστορία του GameStop

Αουτσάιντερς | Η ταινία για την ιστορία του GameStop

Η ταινία «Αουτσάιντερς», βασισμένη στα αληθινά γεγονότα της χρηματιστηριακής κρίσης του 2021, έρχεται στις 5 Οκτωβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι («Κρουέλα», «Εγώ, η Τόνια») και με πρωταγωνιστές τους Πολ Ντάνο, Σεθ Ρόγκεν, Αμέρικα Φερέρα, Πιτ Ντέιβιντσον, Σέιλιν Γούντλεϊ, Νικ Όφερμαν, Άντονι Ράμος και Σεμπάστιαν Σταν, αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας καθημερινών ανθρώπων που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ανατρέψουν τους κανόνες της Wall Street.

Το επίκεντρο της ταινίας είναι ο Κιθ Γκιλ, ένας νεαρός επενδυτής που αρχίζει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις συμβουλές του για το πώς να κερδίσει χρήματα στην αγορά. Οι συμβουλές του γίνονται γρήγορα δημοφιλείς και σύντομα συγκεντρώνει μια μεγάλη ομάδα οπαδών που ακολουθούν τις οδηγίες του. Ο Γκιλ και οι οπαδοί του αρχίζουν να αγοράζουν μετοχές της GameStop, μιας αλυσίδας καταστημάτων βιντεοπαιχνιδιών που έχει πτώση στην αξία της. Οι επενδυτές της Wall Street, που έχουν στοιχηματίσει ότι η μετοχή θα πέσει, αρχίζουν να ανησυχούν. Η τιμή της μετοχής της GameStop αρχίζει να ανεβαίνει και σύντομα φτάνει σε επίπεδα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Οι επενδυτές της Wall Street χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια και η κρίση οδηγεί σε σημαντικές αλλαγές στην αγορά.

Η ταινία «Αουτσάιντερς» είναι μια ιστορία ελπίδας και δύναμης, που δείχνει ότι ακόμα και οι πιο αδύναμοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είναι μια ταινία που θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.