Nowhere | Η νέα ισπανική ταινία του Netflix που συγκλονίζει

Nowhere | Η νέα ισπανική ταινία του Netflix που συγκλονίζει

Μία νέα ισπανική ταινία του Netflix έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των θεατών, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο ελληνικό Top 10 της υπηρεσίας. Η ταινία, με τίτλο Nowhere, κυκλοφόρησε στις 29 Σεπτεμβρίου και αφηγείται την ιστορία μιας έγκυος γυναίκας που προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της στη θάλασσα.

Nowhere (2023) – Review | Netflix Thriller | Heaven of Horror

Η σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Albert Pintó, ενώ το σενάριο είναι γραμμένο από τους Indiana Lista, Ernest Riera και Seanne Winslow. Στο cast πρωταγωνιστούν οι Anna Castillo, Tamar Novas, Tony Corvillo, Mariam Torres, Irina Bravo, Victoria Teijeiro, Lucia Soria και Mary Ruiz.

Nowhere (2023) - Posters — The Movie Database (TMDB)Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής: Μια γυναίκα, εγκλωβισμένη σε ένα κοντέινερ, προσπαθεί να επιβιώσει στη θάλασσα. Είναι έγκυος και έχει μόλις διαφύγει από μια κατεστραμμένη χώρα με απολυταρχικό καθεστώς. Η ταινία έχει λάβει θετικές κριτικές από τους κριτικούς, οι οποίοι την επαίνεσαν για την ατμόσφαιρα, την ερμηνεία της Anna Castillo και την αληθοφάνεια της ιστορίας. Το Netflix, μάλιστα, χαρακτήρισε την ταινία ως "μία δραματική και σκοτεινή ταινία που θα σας αγχώσει όσο δε πάει".

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.