O Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί το «Modi» με τον Αλ Πατσίνο

O Τζόνι Ντεπ σκηνοθετεί το «Modi» με τον Αλ Πατσίνο

Ο διάσημος ηθοποιός επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια Ο Τζόνι Ντεπ, μετά την πρόσφατη δικαστική του νίκη εναντίον της πρώην συζύγου του, Αμπερ Χερντ, φαίνεται να έχει επιστρέψει δυναμικά στην καριέρα του. Μετά την συμμετοχή του στην ταινία «Ζαν ντι Μπαρί, η Ερωμένη του Βασιλιά» της Μαϊγουέν, ο Ντεπ θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο για δεύτερη φορά, μετά την ταινία «The Brave» του 1997.

Johnny Depp directs Al Pacino in first-look photos from 'Modi' | The Daily  StarΗ νέα ταινία του Ντεπ θα έχει τίτλο «Modi» και θα αφηγείται την ιστορία του Ιταλού καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι. Η ταινία θα εκτυλίσσεται σε μια περίοδο 48 ωρών στο Παρίσι του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και θα ακολουθεί τον Μοντιλιάνι καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία, να τελειώσει την καριέρα του και να βρει έναν συλλέκτη που θα του προσφέρει την ευκαιρία να ξεπεράσει την φτώχεια και την καταπίεση.

Johnny Depp directs Al Pacino in first-look images of 'Modi'; film wraps up  shoot - The HinduΣτον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μοντιλιάνι θα εμφανιστεί ο Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, ενώ ο Αλ Πατσίνο θα υποδυθεί τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιάτ, ο οποίος θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή του καλλιτέχνη. Παίζουν επίσης οι : οι Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Αντόνια Ντεσπλά, Στίβεν Γκρέιχαμ, Μπρούνο Γκουέρι, Ράιαν ΜακΠάρλαντ, Λουίζα Ρανιέρι και Σάλι Φίλιπς.

Director Johnny Depp Shares Photos with Al Pacino from Their Movie 'Modi'Η ταινία, που βρίσκεται ήδη σε γυρίσματα στο Παρίσι, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024. Η συμμετοχή του Αλ Πατσίνο στην ταινία ήταν καθοριστική για την απόφαση του Ντεπ να αναλάβει την σκηνοθεσία. Ο Ντεπ και ο Πατσίνο είναι στενοί φίλοι και συνεργάτες και ο Ντεπ έχει δηλώσει ότι ο Πατσίνο είναι ένας από τους ηθοποιούς που τον έχουν επηρεάσει περισσότερο στην καριέρα του. Η συνεργασία των δύο ηθοποιών αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού και να κάνει το «Modi» μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της επόμενης χρονιάς.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.