Kerry King | "Idle Hands" - Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το "From Hell I Rise"! - Βίντεο

Kerry King | "Idle Hands" - Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για το "From Hell I Rise"! - Βίντεο

Ο θρυλικός κιθαρίστας, Kerry King, σηματοδοτεί την επιστροφή του μετά τη διάλυση των Slayer, σηκώνοντας ξανά την αλυσίδα του και χαρίζοντάς μας νέα μουσική. "Idle Hands" ονομάζεται το πρώτο single από τον επερχόμενο σόλο δίσκο του King, "From Hell I Rise", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2024.

Στο πλευρό του King, σε αυτό το μουσικό ταξίδι, βρίσκονται ο drummer Paul Bostaph, ο frontman των Death Angel, Mark Osegueda, ο μπασίστας Kyle Sanders (πρώην Hellyeah) και ο κιθαρίστας Phil Demmel (Vio-lence).

Ο δίσκος "From Hell I Rise", αποτελούμενος από 13 κομμάτια, διατηρεί, σύμφωνα με το "Idle Hands", μια ατόφια Slayer αισθητική. Μάλιστα, το single αποτελεί μια επαναδιασκευή ενός κομματιού που είχε αρχικά ηχογραφηθεί για το "Repentless", αλλά δεν συμπεριλήφθηκε ποτέ. Ο King, μη ικανοποιημένος με την αρχική εκτέλεση, το ξαναδούλεψε και του έδωσε νέα πνοή στο πλαίσιο του δικού του άλμπουμ.

Ο King, αποφασισμένος να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, όχι μόνο στο στούντιο, αλλά και στη σκηνή, ετοιμάζεται για μια εκτεταμένη περιοδεία με το σχήμα του μέσα στο 2024. Ακούστε το "Idle Hands" και ας περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα μουσικά κεφάλαια από τον αξεπέραστο Kerry King!

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.