Χόλι | Νέο μυθιστόρημα από τον Στίβεν Κίνγκ

Χόλι | Νέο  μυθιστόρημα από τον Στίβεν Κίνγκ

Ο αληθινός ροκ σταρ της μυθοπλασίας, ο Στίβεν Κίνγκ, χαρίζει στους αναγνώστες του ένα ακόμα συναρπαστικό μυθιστόρημα με τίτλο "Χόλι".

Holly: Stephen King Reads From Upcoming Holly Gibney Novel (VIDEO)Η Χόλι Γκίμπνι, ένας από τους πιο αγαπημένους και ευρηματικούς χαρακτήρες του Κίνγκ, έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να αναλάβει μια δύσκολη υπόθεση. Η Πένι Νταλ, απελπισμένη μητέρα μίας αγνοούμενης κοπέλας, ζητά τη βοήθεια της Χόλι για να βρει την κόρη της. Η έρευνα οδηγεί την Χόλι σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων καθηγητών, οι οποίοι κρύβουν ένα σκοτεινό μυστικό στο υπόγειο του σπιτιού τους. Η ανακάλυψη του μυστικού αυτού θα αποδειχθεί μια σκληρή δοκιμασία για την Χόλι, καθώς οι καθηγητές είναι έξυπνοι, υπομονετικοί και αδυσώπητοι.

Holly by Stephen King: a timely work of crime fiction about not judging a  book by its cover | News and events | Loughborough University

Με αριστοτεχνικό τρόπο, ο Κίνγκ υφαίνει μια ιστορία γεμάτη αγωνία, μυστήριο και ανατροπές. Η Χόλι, με τις αστείρευτες δυνάμεις της, καλείται να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να φέρει στο φως την αλήθεια. Το "Χόλι" αποτελεί μια άψογη προσθήκη στο λογοτεχνικό σύμπαν του Στίβεν Κίνγκ, ένα βιβλίο που θα καθηλώσει τους αναγνώστες από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα.

The official Australian site for King | Stephen King Books

Μην χάσετε την ευκαιρία να βυθιστείτε στον κόσμο του θρίλερ και του μυστηρίου με την υπογραφή του αξεπέραστου Στίβεν Κίνγκ.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.