Το Lara Croft | Tomb Raider, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, έρχεται στο Netflix

Το Lara Croft | Tomb Raider, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, έρχεται στο Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι η ταινία Lara Croft: Tomb Raider, με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie, θα είναι διαθέσιμη για streaming στην πλατφόρμα από τις 31 Οκτωβρίου. Η ταινία, που κυκλοφόρησε το 2001, είναι μια κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Lara Croft: Tomb Raider. Η Jolie υποδύεται την Lara Croft, μια νεαρή και περιπετειώδη κληρονόμο που αναζητά έναν χαμένο θησαυρό.

Tomb Raider. Lara Croft. Angelina Jolie. Movie. Costume. | Lara croft  angelina jolie, Lara croft angelina, Brad pitt and angelina jolie

Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Simon West και γράφτηκε από τους Sara B. Cooper, Mike Werb και Michael Colleary. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Jon Voight, Iain Glen, Noah Taylor, Daniel Craig και Richard Johnson.

How Playing Lara Croft in Tomb Raider Changed Angelina Jolie's Life

Το Lara Croft: Tomb Raider ήταν μια μεγάλη εμπορική επιτυχία, αποφέροντας πάνω από 274 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία έλαβε επίσης θετικές κριτικές, με πολλούς να επαινούν την ερμηνεία της Jolie και τις σκηνές δράσης. Η προσθήκη της ταινίας στο Netflix είναι μια καλή είδηση για τους fans της Angelina Jolie και των ταινιών δράσης. Η ταινία είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική περιπέτεια που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους θεατές.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.