Argylle | Η νέα κατασκοπική ταινία του Matthew Vaughn με all-star cast

Argylle | Η νέα κατασκοπική ταινία του Matthew Vaughn με all-star cast

Ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn, γνωστός για την τριλογία ταινιών Kingsman, επιστρέφει με μια νέα κατασκοπική ταινία με τίτλο Argylle. Η ταινία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Φεβρουαρίου 2024, έχει ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose και Samuel L. Jackson.

Σύμφωνα με το πρώτο trailer, η ταινία αφηγείται την ιστορία του Argylle, ενός σούπερ κατασκόπου που εργάζεται για μια διεθνή υπηρεσία πληροφοριών. Ο Argylle ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να εκτελέσει αποστολές, αλλά τα πράγματα περιπλέκονται όταν τα σενάρια των μυθιστορημάτων της συγγραφέως Elly Conway, η οποία είναι άγνωστη για τον Argylle, ζωντανεύουν στον πραγματικό κόσμο.

Το trailer δείχνει τον Argylle να συμμετέχει σε εντυπωσιακές σκηνές δράσης και κατασκοπείας, ενώ η Dua Lipa εμφανίζεται ως μια μυστηριώδης femme fatale. Η Bryce Dallas Howard υποδύεται την Elly Conway, μια συγγραφέα που βρίσκεται μπλεγμένη σε μια επικίνδυνη συνωμοσία. Το Argylle αναμένεται να είναι μια άκρως διασκεδαστική και περιπετειώδης ταινία που θα ικανοποιήσει τους fans των κατασκοπικών ταινιών και του Matthew Vaughn.

Δείτε το τρέιλερ

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.